PPG - oranssi automaali 50ml ''huoneistokeskus''

PPG erittäin laadukas täysin peittävä automaali. Sävy on hieman cabin coat oranssia kirkkaampi oranssi, huoneistokeskuksen logossa on juuri tämä sävy joten siitä nimi. Tuote on todella laadukasta maalia ja käytämme sitä itse, ohennukseen suosittelemme puhdasta asetonia. Maali on melko paksua ja saa ohentaa todella paljon ja säilyttää silti peittokykynsä, suhteena noin 1 osa tätä maalia ja 7-8 osaa ohenninta niin tulee mainiosti läpi kynäruiskusta 0,3mm suuttimella, seokset on helppo tehdä mittapulloihin joihin kaataa ensin tästä ja asetoni päälle, sekoituskuula mukaan ja maali on valmista käyttöön. Maali toimii sekä cabin lakkojen ja LV1 lakan kera, ei valu, halkeile tai tee muuta ongelmaa, olemme testanneet kaikki. Ensimmäisenä lakkakerroksena suosittelemme maalin päälle ruiskutettua cabin regular/hard lakkaa. Sen täysin kuivuttua vasta ensimmäinen kasto.


Tuote on myös erittäin haitallista käyttäjälleen joten suosittelemme tuotteen käsittelyä vain imukaapin ääressä, raitisilmamaskin sekä kumihansikkaiden kera, maalin tuoksut on melkoiset.


Ajankohtainen käyttöturvallisuustiedote löytyy täältä:

https://buyat.ppg.com/ehsdocumentmanagerpublic/documentSearchInnerFrame.aspx?NameCondition=BeginsWith&NameValue=&CodeCondition=BeginsWith&CodeValue=D7BC-MX04&CompCondition=BeginsWith&CompValue=&SortBy=ProductName&Language=fi-FI&SuppressSearchControls=True&AlwaysShowSearchResults=False&PageSize=20&FolderID1=230&SearchAllPublicFolders=False&Form=

6,50 €