TOIMITUSEHDOT

Voimassa 1.1.2024 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Tuotteita myy yritys pilkkipaja.com (y-tunnus 3180775-5). Myymme tuotteita yksityishenkilöille Suomeen sekä ulkomaille. Yritykset voivat tiedustella tuotteita jälleenmyyntiin osoitteesta info@pilkkipaja.com. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja lähetyskulujen muutoksiin tarvittaessa.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.pilkkipaja.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

    • tilaamasi tuotteet ja niiden hinnat
    • toimituskulut ja verot eriteltynä
    • tilauksen loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Toimitusaika HUOM!

Kaudella 2023-2024 verkkokauppamme tilausten lähetysaika on 1-14vrk tilauksesta, paja on sivutoiminen yritys jota hoidetaan muiden töiden ohella emmekä valitettavasti pysty hoitamaan päivittäistä lähetystä tällä hetkellä, pahoittelemme asiaa. Pääsääntöisesti lähetämme kerran viikossa tilaukset.

Toimitustapa ja toimituskulut

Tilauksemme toimitetaan postin kirjattuna pakettina jonka hinta asiakkaalle on tällä hetkellä 4,90€. Seurantakoodi tulee sähköpostiin kun tilaus on pakattu ja lähetysvalmis.


Palautukset

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia.

Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä Palveluntarjoajaan (info@pilkkipaja.com) ja kysy palautusohjeita. Tuotepalautuksissa asiakkaan hoidettavaksi jää palautettavan tuotteen lähetyskulut millä tuote palautuu pilkkipajaan.

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjojen kopiot. Asiakaspalautuksesta saatava seurantatunnus on ainoa keino lähetyksen todistamiseksi. Suosittelemme siihenkin matkahuollon kirjattua pakettia, se on luotettava ja nopea.

Reklamaatiot

Tuotetta tai palvelua koskeavat reklamaatiot pitää tehdä välittömästi kauppiaalle. Tuotteen valmistajalle on varattava tilaisuus korvata viallinen osa uudella, että asiakkaalle saadaan virheetön lopputuote. Jos tuotteessa käytetään virheellistä osaa, se ei johda välttämättä hinnan alennukseen.

Verkkokauppapalvelua koskevat reklamaatiot osoitetaan Palveluntarjoajalle:

Pilkkipaja (y-tunnus 3180775-5)
Sähköposti: info@pilkkipaja.com
Puhelin: 0400451794

Ehtojen voimassaolo

Nämä ehdot tulevat voimaan 1.12.2021 ja ovat voimassa toistaiseksi.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@pilkkipaja.com tai puh 0400451794

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus ja maksuehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. T:mi Pilkkipaja käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Pilkkipaja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.